I dag skulle jeg egentlig reise rett til Sogndal og besøke kusina mi, men dessverre så hadde hun blitt syk og vi ble enige om å utsette det. Istedet kom jeg hjem til to karer som hadde store planer om en rolig, koselig grillhelg. De tok på både shorts og solbriller.

Ha en fin helg!
I dag dro jeg og møtte to venninner og spiste middag med dem. Det ble god mat og dessert. Det var veldig koselig å treffes, selv om man ikke alltid har så god tid, så er det koselig å ihvertfall fått tatt en middag og snakke sammen. 

Nå skal jeg pakke bagen, for skal reise bort i helgen. Hvor jeg skal kan du lese om i morgendagens innlegg. Ha fortsatt en fin kveld!
I dag tok jeg og Camilla en ordentlig gåtur. Vi hadde ikke tenkt på hvor vi skulle gå eller hvor langt, eneste planen var at vi skulle ta oss en ordentlig tur, og det ble det. Vi gikk ut døra 17.30 og kom akkurat tilbake. 

Vi endte opp med topptur, vi gikk bortover stien bortover mot Drammen og fant plutselig ut at vi skulle gå opp mot Solbergsfjellet. Det ble litt klatring, bratte bakker med både store steiner og snø. Asfalt, jord, grus... Vi fikk god variasjon og det var en skikkelig deilig ut, det er på sånne turer man virkelig kjenner at man lever. Dette var deilig! 

Da vi kom på toppen så hadde vi fantastisk utsikt, og jeg fikk lyst å ta et toppløst bilde bakfra utover utsikten som mange allerede har gjort før meg, for jeg syntes at hvis jeg noen gang skulle gjøre det, så måtte dette være det perfekte sted. Vi fikk tatt noen bilder, men plutselig så står det en eldre mann bak oss, jeg var sjapp med å få på meg klærne igjen og vi reiste videre så fort som fy! Haha, jeg var så flau... Men bilde ble det!
Jeg har sklidd ut på mange måter den siste uka. Jeg har vært dårlig når det kommer til trening, spise sunt og blogging. Jeg har rett og slett fått skrivesperre. Har jeg delt alt allerede? Har jeg ikke mer å komme med? Tar gjerne imot inspirasjon og ønsker til senere innlegg. 

Når det kommer til trening så har jeg ikke hatt tid. I forrige uke var det en del planlegging og forberedelser til bursdagen til Therese, og denne uka så har jeg fullbooket meg, det er noe som skjer hver dag. Heldigvis er planen at jeg og en venninne skal jogge oss en tur i dag, så det er da ihvertfall noe. 
På grunn av fest og vært sliten så har maten vært så som så. Det har blitt litt fastfood, både subway, macern og grandis. Akkurat dette er bedre allerede, fikk ordentlig mat både på mandag og i går.Hjelp! Trenger inspirasjon og tips
Her er vårtrendene, legg gjerne igjen en kommentar på om det er noe du kunne tenkt deg å bruke. 

Disse trendene når nok ikke frem til meg, dette er ikke min stil. Det skal gjerne være litt stort og posete i år, men jeg liker det litt trangere.


I går hadde vi overraskelsesfest for Therese som ble 21 år i går. Det hun trodde var at de skulle komme på middag hos oss. Så det var selvfølgelig vanskelig å sørge for at hun hadde med drikke og hadde pyntet seg. Jeg spurte kvelden før "tenker du å være daff eller å pynte deg i morgen", heldigvis hadde hun tenkt å pynte seg så det gikk greit. Og planen var at vi kunne ta noen få drinker, så drikke hadde de også med. Vi klarte å overraske henne og jeg er veldig glad for at ingen glemte seg bort. Vi hadde det helt supert og jeg må si at det er vel av de beste vorsene vi har hatt noen sinne, veldig vellykket. 

Vi hadde laget 89 jellyshots, alle ble borte. Vel når jeg ryddet i dag fant jeg en som ikke var tatt, men det er imponerende, tyder på at de var gode. 

Det var en viktig kveld for meg, jeg hadde jobbet hardt med å få ting på plass når det gjelder å tenke på hvem man skal invitere, til pynt, ommøblering, gave, booke bord ute, taxi... Eneste tanken var at jeg ønsket den beste kvelden får min beste venninne, hun fortjener det beste og det følte jeg vi oppnådde. Hun er alltid der for meg når jeg trenger hun så det var veldig fint å kunne gi noe tilbake. Gratulerer så mye med gårsdagen, Therese, Jeg er veldig glad i deg!
Det har vært så vanskelig å holde det hemmelig. I kveld holder jeg tidenes overraskelsesfest for Therese. Mer om kvelden får dere i morgen. Men det har ikke vært noe annet jeg har ønsket å skrive om i dag, derfor har det ikke kommet noen innlegg i dag. I morgen kommer jeg sterkere tilbake og dere skal få se flere bilder. Ha en super helg!
Jeg føler det er så mye press på bloggfronten når det kommer til utseende. For å få lesere så må man legge ut "heite" bilder av deg selv. Du må se bra ut og kvaliteten på bilde må være topp, litt lettkledd skader heller ikke. Da vil leserstatistikken øke! 

Er ikke innholdet i bloggen viktig nok? - Innholdet er så klart viktig, men det er så klart enda lettere å bli lagt merke til hvis du er pen i tillegg. 

Dette er bare min mening, jeg ser mange bloggere som ikke bryr seg om at alle bildene må være 100%, men som er flink til å skrive og formulerer seg bra. Skriver innlegg som virkelig kan treffe leserne enten det er et seriøst tema, noe morsomt eller hverdagslig kaos. Men jeg føler man lettere legger merke til de som virkelig byr på seg selv i bildene. Og gjerne har fylt både lepper og pupper. Hva er din mening?#blogg #torsdag #snarthelg #pennok
I dag har jeg litt skrivesperre. Trenger gjerne litt inspirasjon til senere innlegg jeg kan komme med. Jeg har holdt ut en uke med å oppdatere noe jeg selv vil si er gode innlegg. Minst ett bra innlegg om dagen. Det er ikke verst til meg å være. 

Dagen i dag går mest til husarbeid og avslutter kvelden med å se på serie. Har verken ordnet hår eller sminke, så noen fine bilder får dere heller ikke se i dag. Jeg skal komme bedre tilbake i helgen. Lover.

Kom med tips!


I dag var jeg på 2. årssamtale på rådhuset sammen med min veileder. Der fikk vi mer informasjon om fagprøven min og jeg vet allerede nå at det kommer til å bli avd SFO som jeg skal gå opp i(høyest sannsynlig). Det er godt å være litt forberedt på det nå for da kan jeg allerede i morgen om jeg vil sette i gang med aktiviteter og annen forberedelse. 

Det jeg gruer meg mest til når det kommer til fagprøven er den muntlige delen, den delen hvor jeg skal forklare og drøfte hvorfor jeg gjorde som jeg gjorde, hvordan jeg kunne gjort det annerledes, fordi, fordi, fordi.. Jeg merker at mye av det jeg gjør gjør jeg automatisk fordi det er det mest riktige å gjøre synes jeg og fordi det er sånn jeg har lært det. Og si det på en fagprøve? - Det fungerer ikke. Derfor er det viktig for meg at jeg og min veileder snakker mye om dette og drøfter aktiviteter eller hendelser. Jeg er ikke sånn som skravler i vei og er flink til å "selge meg inn", jeg er rolig, usikker og det kan sikkert virke som om jeg ikke vet hva jeg svarer på en gang. Så usikker er jeg. Rett og slett redd for å si feil, ikke fordi jeg ikke kan dette, for det føler jeg såklart at jeg kan. 


Mange fokuserer mye på skole, de ønsker de beste karakterene og komme inn på de tøffeste studiene. De utdanner seg gjerne i mange år og har stuielån langt oppover ryggen. Og har kanskje ikke mulighet til å skaffe seg et hus eller leilighet før de nærmer seg 30 år. De sikrer seg jo gode jobber i livet og kan gjøre noe de har lyst til. Jeg derimot. Jeg har gjort det greit på skolen, og har alltid ligget midt på treet ++, men på vgs i yrkesfagene så gjorde jeg det veldig bra, det var tross alt noe jeg interesserte meg for. Men etter påbygg begynte jeg i læra, og jeg er snart ferdig med lærlingstiden, har jeg tenkt til å søke skole? - nei. 

For det første så aner jeg ikke hva jeg vil bli, så er ikke et poeng å studere før det er funnet ut av, men jeg har et ønske her i livet. Og det er å bli mamma. Jeg gleder meg så enormt til det er jeg som skal ha barn og vil ikke vente mer enn jeg må. Jeg har sett frem til den dagen hele mitt liv, og har sagt at jeg vil ha barn siden jeg var 13 år. Vel, når det kommer, det får tiden vise, men studere? Det blir satt på vent enn så lenge uansett.
#unger #Onsdag #blogg #mål #livet
Finner du HER.

Finner du HER.

Finner du HER.Det er så mye fint på dennismaglic.no og jeg har fått helt elsk på den buksa. En dag så skal jeg bestille meg en sånn, men da må jeg få unna litt andre ting som må brukes penger på først. Har aldri bestilt noe fra denne nettsiden før, er det noen som har noen erfaringer med dennismaglic.no ?? 

#mote #bloggVi er alle forskjellige, vis at du er glad for dette. Gå med ulike sokker denne dagen. 21. Mars.

I dag er det den internasjonale downs syndrom dagen. Og selv om det virker litt meningsløst å bruke to forskjellige sokker, for hva for en forskjell gjør vel det? Jo, det viser nemlig at du bryr deg og synes det er greit at alle er forskjellige. Jeg tenker diagnose eller ikke, vi er alle forskjellige og vi må ta vare på alle rundt oss. 

Et enkelt tiltak som alle har mulighet til å utføre, rik eller ikke. Hvis man tar på seg ulike sokker, så viser man at det er bra å være annerledes. Det er godt at man kan fokusere på dette temaet og få det frem i lyset en dag i året.

Så i dag har jeg dratt frem en sokk fra hver art, har du?

Visste du at datoen henspiller på kromosonpar 21, som ved Down syndrom har et ekstra tillegg.

#downs #21mars #makeadifferent #rockthesocks 
Er det noe jeg tenker mye på når det kommer til bloggen er at jeg er litt "konflikt sky", jeg ønsker ikke å provosere og tør derfor kanskje ikke alltid å si min mening. Derfor synes jeg det var litt skummelt da jeg la ut DETTE innlegget i går. Men jeg fikk ingen negative tilbakemeldinger, men folk har sagt at av og til holder det med å bare lytte. Og det er jeg så klart helt enig i.

En annen ting er at jeg kan være redd for å si hva jeg mener og tenker når jeg snakker med andre, så jeg synes det er veldig deilig å kunne bruke bloggen til å få ut tanker og meninger rundt temaer. Jeg skal stadig prøve å pushe på å tørre å publisere meninger som faktisk kan provosere, for det som er fint med det er at man lettere kan tenke igjennom og drøfte et tema. Men ja, jeg bryr meg for mye om hva andre synes og mener at jeg velger heller å la være å provosere folk. 
I dag har vi hatt besøk av Lise og Kenneth, vi inviterte de hit på raclette og avsluttet med å spille Mario Kart og snakke om Spania, siden det er dem vi skal reise sammen med til Puerto Rico. Blir veldig reisesyk av å snakke om det, men samtidig så gøy å snakke om. Vi gleder oss masse alle sammen. I morgen skal jeg reise til mamma, det blir koselig. Det er så alt for lenge siden sist. Rart som tiden flyr og man ikke tenker over hvor lang tid det egentlig har gått. 

Ønsker alle en ny fin uke, håper på mange oppturer! 


I går kveld ble jeg og samboeren sittende å snakke om stunder der hvor venner er i vansker og ikke har det helt greit. Tenkte på venner og på hvordan det er med oss selv. Og konkluderte med at mennesker er egoistiske og bryr seg egentlig ikke. Mange venner kan være støttende og gode lyttere når du trenger det, men bryr de seg egentlig om dine problemer? 

Og når jeg tenker på meg selv, så er det oppriktig noen få venner som jeg virkelig bryr meg om. Og hvis de har problemer så støtter jeg og er en god lytter, men jeg også oppriktig BRYR meg. Ja, det treffer meg virkelig når det gjelder gutteproblemer, familietrøbbel eller andre problemer rundt mine nærmeste, men med andre kan jeg støtte med gode ord og være en god lytter, men innerst inne så gagner det meg ikke. Jeg lytter, også går jeg videre. Nå høres jeg sikkert veldig fæl ut, men sånn er det nok med folk flest. Hvis jeg snur det om til at jeg hadde hatt et problem, så ser jeg for meg OG vet med noen at de hadde gjort det samme. Vi er venner, men de står meg ikke så nært at de virkelig bryr seg 100% om meg. Noen kunne sikkert vært å lyttet og sladret om det videre, mens andre kanskje er glad samtalen er over, men holder ting for seg selv og lever videre. Også er det de som får deg til å føle at de bryr seg veldig om deg, men som egentlig setter pris på at man deler ting med de, men selve problemet er de ikke så interessert i.

Si dere gjerne uenige eller andre meninger i kommentarfeltet, men gjerne begrunn det. For er det noen som virkelig stiller opp og som bryr seg så er det dine aller nærmeste OG da er det gjensidig!

Nå må ingen overtenke eller misforstå meg, jeg er veldig glad i alle mine venner. 


GOD MORGEN ALLE SAMMEN! I dag er det søndag og det er lov å ta livet helt med ro. Noen er kanskje slitne etter gårsdagens festligheter, noen er på vei til dåp, mens jeg er på vei til å få unna husarbeid før uka starter på ny. I dag får vi middagsgjester og det er raclette som står på menyen.Ønsker alle en fantastisk søndag!
Jeg må bare si at jeg overrasker meg selv stadig vekk når det kommer til trening! I dag tok jeg og kjæresten oss en joggetur. Jeg har lenge tenkt på å få tatt en god runde og hadde allerede for lenge siden planlagt ruten. Jeg jogget med Polar klokka mi og det viser seg at vi jogget 5.63 km i dag. Jeg har aldri hatt noe særlig bra kondisjon og har lett fått hold, men ikke denne gangen. Det gikk som smurt og jeg merket ikke noe særlig til at jeg ble sliten før den siste bratte oppoverbakken, da ble jeg pent nødt til å stoppe opp og få igjen pusten og gå store deler av bakken.

I skrivende stund venter jeg på at Espen skal bli ferdig å spille, slik at vi kan få kommet oss avsted til Therese og Emil - venneparet som vi var på kino med i går. Vi tar en rolig kveld med mat og skravling i dag også siden jeg har sagt meg villig til å hente noen venner som er ute i kveld.#stolt #sporty #joggetur #sol #lørdag #blogg #antrekk
♥♥♥♥ L♥VE
God lørdag alle sammen! Sidevisningen min økte mye i går og vil takke alle som var inne og leste bloggen min, det motiverer meg!


Jeg er egentlig ganske heldig, fordi jeg ikke sliter med det store "kvise problemet", jeg er forsåvidt ganske fornøyd med huden min. Men nå har har jeg fått de verste kvisene med den verste plasseringen.En på hvert skinn og en i panna. Drit kult.Men det er sånne dager man er takknemlig for sminke, det er endelig lørdag igjen og jeg ønsker alle en fantastisk dag. Selv har jeg en ganske rolig dag foran meg. Mulig det blir trening, bilvask og jentekveld, det får kvelden vise. GOD HELG!
I kveld skal jeg på premiere på "Skjønnheten og udyret" sammen med et vennepar av oss, vi gleder oss veldig, men først skal vi reise til de og spise middag!


 
Jeg liker å kalle meg litt smart. Man kan vel kanskje også si at det er bortkastet lagringsplass. Men helt seriøst, hvem rer opp sengen sin hver dag med pynteputer på? De trenger en plass i hverdagen de også!
Endelig er beina på plass! Jeg er ikke lenger støl og det er helt super. Men dessverre var det ikke lenger en unnskyldning for å ikke trene så jeg ble dratt ned på spinning sammen med Espen. Heldigvis føles det helt supert etterpå! Har lagt meg godt til rette på sofaen foran vampire diaries på tven og riskake med avokado og melk på bordet. God kveld!
Jeg husker det veldig godt...

Jeg levde helt normalt, vanlig, uten noen smerter, kvalmer eller andre ting som graviditet som regel fører med seg, eneste var at jeg ikke hadde fått mensen på to uker, det burde jo ringt en bjelle, men jeg stresset meg ikke så mye over det. En dag jeg var hos mamma og nevnte dette så tok hun meg med rett ned i butikken for å kjøpe en graviditetstest, som det står i overskriften så skjønner dere at denne altså var positiv. Dette var så absolutt ikke planlagt, tårene kom og jeg fikk den beste støttende mammaklemmen noen gang. Men det kunne ikke endre det faktum at jeg var gravid. 

Den kvelden var det tusen tanker i hodet mitt, og en av de var det faktum at min mor fikk vite om dette før faren selv. Bare det er jo ikke en god start når man skal fortelle det. Dagen etter reiste jeg hjem og fortalte samboeren min det så fort jeg fikk mulighet. Det var ikke en veldig positiv respons, heller mer stressende små kommentarer. Dette var absolutt ikke ett ønske fra han, men abort var aldri et tema hos meg.

Ukene gikk, det var både oppturer og nedturer. Det var fremdeles ikke helt greit at jeg var gravid, men det roet seg stadig og jeg følte det ble mer og mer ok.
Da jeg var i uke 9 var jeg og en venninne på handletur på Ski storsenter og jeg fikk voldsomme magesmerter, kunne ikke skjønne hva det var. Venninnen min ble nødt til å være sjåfør hjem igjen, men før vi kom hjem bestemte vi oss for å ikke ta av veien, men fortsette til legevakten, dette tenkte vi var greit å finne ut av. Vi fant ikke ut hva det kunne være og fikk bare beskjed om å holde meg rolig og slappe av de neste dagene.

Helgen før jeg skulle på 12 ukers kontroll var jeg og samboeren min i London med jobben hans på julebord, jeg var da så klart edru denne helgen og kunne heller ikke være med på alt som foregikk, men det gikk helt greit. Vi hadde en topp helg forde! Samboeren hadde også vendt seg til tanken på at jeg var gravid og ønsket å dele det med den ene kollegaen sin, dette rørte meg veldig! Det var avreise dag og vi kom oss til flyplassen, men da vi kom dit så vi at flyet var forsinket... Og etter som tiden gikk, ble det bare enda mer forsinket, totalt måtte vi vente 6 timer. Når det nærmet seg påstigning på flyet fikk jeg vondt i magen, skikkelige kraftige kniper. Jeg gikk på do og merket at jeg hadde hatt en liten blødning. Smertene ga seg ikke før en god stund senere. 

12 ukers kontrollen
Jeg ble sendt videre til sjekk på Drammen sykehus. Men det var tomt. Det var ikke noe foster igjen i magen min. Den kvelden/natta ble lang.. Jeg gråt og gråt. Jeg gråt så mye at jeg kastet opp og øynene hovnet opp... Tenk at noe som var så lite planlagt allikevel var så mye ønsket. Det viser jeg at jeg hadde en graviditet utenfor livmoren.

Graviditet utenfor livmoren er et tema som blir alt for lite snakket om. Tenk deg om, vet du om mange som har hatt det? Jeg tviler, selv har jeg ikke visst om at noen har hatt det før jeg selv har åpnet meg opp og fortalt det. Noen stenger det inne fordi de kan føle at de har "failet". Men det er ingenting de kunne gjøre. Det er kroppen selv som som regel rydder opp selv slik at det blir en abort, fordi det ikke er meningen at det skal være der. Det er greit å snakke om det, det er greit å være lei seg for det.

"Skjer i 1 prosent av alle svangerskap
Stort sett slår det befruktede egget seg ned på riktig plass ? i livmorhulen. Men i 1 av 100 svangerskap fester det seg på feil sted. Vanligst er det at det fester seg i egglederen, men i sjeldne tilfeller kan det feste seg på eggstokken eller i livmorhalsen. Svangerskap på feil plass vil aldri ende godt" hentet her.
 
Nå har det ikke kommet noe ut på bloggen min siden søndag, og jeg skal ikke skryte på meg at jeg var så flink til å oppdatere i helgen heller. Men nå, tenker jeg skal ta å skrive om et viktig tema som kommer på bloggen min i morgen. Skal ikke røpe noe om det nå, så dere får heller følge med! 
Legger ved et bilde fra i fjor sommer da vi var i Sogn.
I går gikk dagen i ett, derfor var jeg ikke så flink til å oppdatere bloggen. Startet dagen med en veldig god frokost, laks og eggerøre på rundstykker. Og tok deretter turen til kjøpesenteret for å ordne ett par ting. Vi kjørte så videre for å vaske bilen, der jeg fikk god hjelp av min kjære samboer!Da jeg kom hjem fikk jeg en snap fra en venninne hvor det stod "nå venter vi bare på deg". Vi hadde nemlig kanonball kamper i Drammenshallen i går, det gikk så som så. Vi var et lag satt sammen av kollegaer, så vi har ikke akkurat øvd, men alle gjorde sitt beste og vi kom til semifinalen. Så jeg ble nødt til å bare skyndte meg avgårde for å møte kollegaene mine i hallen, hadde planlagt en pause for å rekke å blogge før, men sånn ble det altså ikke. Under kampen kjente jeg underveis at jeg fikk mer og mer vondt i venstre bein, jeg tenker at det kom av at jeg tok meg en god treningsøkt på sykkelen dagen før. I tillegg så kastet jeg nok mye feil, altså brukte armene mine feil da jeg kastet og derfor har fått litt vondt i ryggen etter det, i tillegg til at armene er støle som pokker i dag!

Senere på kvelden, som jeg skrev i et kort innlegg i går så gikk turen til Oslo. Min bror fylte 24 år i går og det skulle feires. Det ble noe dansing, litt limbo og mye rusling i høye heler. ikke nok med det, men heisen fungerte ikke, så jeg gikk opp og ned 6. etg noen ganger den kvelden. For å komme til poenget så er jeg så støl i dag at jeg rett og slett nesten kan se på det som en funksjonshemning. Rett og slett fordi jeg klarer omtrent ikke å komme meg opp fra senga på egenhånd og ihvertfall ikke ta på meg skoa selv... Planen i dag blir bare å hvile, så håper jeg at alt er mye bedre i morgen!

Men jeg koste meg masse i går!
Ønsker å gratulerer min kjære storebror med 24 årsdagen! I kveld har jeg kommet til Oslo for å feire han!
Marksykdommer (også ofte kalt ormesykdommer) er et samlebegrep for en rekke parasittsykdommer som skyldes ulike flercellete dyr som har tilhold i vev eller slimhinner. Marksykdommer kalles også for helmintoser (Hentet rett ut fra: https://www.fhi.no/nettpub/smittevernveilederen/sykdommer-a-a/marksykdommer---veileder-for-helsep/ ) 

For ett år siden hadde jeg aldri hørt om marksykdommer, men for litt siden stod vi noen kollegaer og snakket om hva det faktisk er. På jenter kan de krype ut av rumpa på natten og gå inn vagina åpningen. Og dette klør har jeg hørt!! OG det verste av alt er at man faktisk kan se ormene. 
Dersom man går på do kan man se mange marker i avføringen, fysj! I tillegg så går omgangssyken, altså jeg får heller det enn mark, men det er fortsatt ille. Sengeliggende, bare reise seg for å spy og drite. Nei, vet du hva, jeg har bedre ting å bruke tiden på. Så i går sterilisert jeg alle dørhåndtak, vasket toalettet og skiftet på senga. Natt til onsdag sov jeg dårlig, jeg våknet flere ganger av mageknip, skikkelig ubehagelig, men samtidig veldig trøtt så sovnet igjen hver gang smerten ga seg. Tilslutt kom det så enormt og jeg kjente at nå måtte jeg skyndte meg på toalettet. For å si det sånn så var jeg skikkelig redd for å bli dårlig, men det ga seg da, heldigvis!

Husk god håndhygiene folkens! 
Man trenger ikke lenger å sminke seg eller pynte seg så mye for å få et fint bilde lenger. Med Snapchat har man filter i alle varianter som gjør at du kan sende fine/morsomme snaper uten å måtte ordne deg først. Selv mener jeg at du trenger ikke akkurat å se "såå" bra ut for en snap. Er penest naturlig uansett, right? Men jeg vet, fordi jeg føler det selv. At sminke er et must hvis det skal bli tatt noe som helst bilde av meg. Men med filter, så trengs jo ikke det!


Nå er det jo ikke slik at dette filteret er nytt, men jeg kom til å tenke på det at jeg har faktisk aldri sendt så mange snap's som det jeg gjør nå. Før så var det veldig ofte at jeg bare tok bilde i bordet slik at bilde ble helt svart og svarte bare med skrift. Så jeg ser på det som veldig positivt at vi har fått filter, for det blir en ekstra morsom greie i hverdagen. Jeg og min venninne er veldig flinke til å bruke kaninfilteret som i tillegg har stemmeforvrenging og sende videosnap til hverandre istedet for å skrive. Alle vet jo hvor kleint det er å sende en videosnap at man snakker når det ikke er stemmeforvrenging? 

Dette er mye morsommere og det er lettere å holde kontakten oppe!

#Snapchat #blogg #filter #trengerikkesminke #stemmeforvrenging #kaninfilter
I går tok jeg en tur ut for å se om det var noe å ta bilde av, om sommeren kryr det av fine blomster og flott natur, mens nå blir mye gjemt av snøen.
Isen på fjorden har smeltet og kommet til strandkanten.

 
Etter jobb gikk jeg en tur på stranden for å prøve å få til noen fine naturbilder. Det ble stort sett bilde av is og vann. Men jeg skal prøve å få lagt de ut i kveld. Vet ikke om "hobby fotograf" er rette ordet og bruke, men jeg liker å ta bilder. Både på avstand og så nærme at det nesten er vanskelig å se hva det er, men at det ser kult ut.
Av og til føler jeg meg som en veldig dårlig venn. I hverdagen er det beste jeg vet å vite at jeg kan reise hjem etter jobb og slappe av eller gjøre akkurat det jeg vil. Dersom jeg avtaler med venner om å finne på noe så føler jeg av og til at det kan bli masete eller at jeg "blir bundet" til å måtte gjøre noe, selv om det kommer til å være hyggelig. Det er veldig merkelig og vanskelig å forklare. Ser at det er mange som elsker å være ute og være sosial hele tiden, mens jeg trives godt i mitt eget selskap. Dersom jeg har funnet på noe med noen og kommer hjem, så er mitt eneste ønske at Espen skal spille på pcen slik at jeg får vært litt alene. Er rett og slett "avhengig" av det for å ikke bli sliten. Er det noen andre som har det slik?

Derimot i helgene, er jeg veldig flink til å sosialisere meg med andre. Jeg blir fort rastløs i helgene og vil gjerne ut å møte mennesker, alt fra en tur til en venninne til å feste med hele gjengen.

Er jeg en dårlig venn bare fordi jeg liker å ha ro i hverdagen?


fra 2013.Kjæresten min har vært kjempe flink og laget god middag til meg, scampi var virkelig ikke feil i dag etter en lang dag på jobb. Har nå sittet på sofaen og sett på "vampire diaries" i snart to timer, startet på nytt for et par mnd siden og har kommet til sesong 5 igjen. Nå er det mye som skjer og det er veldig spennende. I morgen er det allerede onsdag, og vi er da halvveis i uka. 
GOD MORGEN! Det er tirsdag og uken er godt i gang, det er nesten så jeg faktisk vil si at det er snart helg, for disse ukene synes jeg bare flyr forbi. I dag skal jeg jobbe sent, noe som vil si at jeg har mindre tid til å gjøre andre ting i kveld. Det er derimot veldig deilig å sove litt lenger. 

Ønsker alle en god tirsdag!

#Tirsdag #godmorgen #blogg
Husket ikke at jeg hadde youtube konto før forrige fredag, og da fant jeg igjen noen filmer. Her er en snutt med minner fra russetiden. 
Det blir litt feil å si at "livet mitt er ødelagt", men strengt talt så er det litt det siden jeg har ALT på denne. I går var jeg på treningssenteret og klarte å miste telefonen min på gulvet så den knuste. Det ble en stripe over skjermen og en del i hjørnet, men ikke så mye at det ikke går an å bruke den. Det er så kjedelig å knuse telefonen.. Har aldri gjort det før, så en gang må jo være den første.. Tenker egentlig at jeg fortjener det litt etter at jeg har mistet denne og forrige x-antall ganger i gulvet før og i tillegg til at den forrige telefonen min havnet til og med oppi et glass med "voksenbrus" hvis det er lov å kalle det det, og overlevde! 

Livet mitt... Ja, det er mye av livet mitt på denne telefonen. Meldinger, bilder, facebook, snapchat etc... 

Man ser ripene best på det hvite, men den krysser altså det svarte også...

#Broken #livetmitterødelagt #knust #blogg #mandag #hverdag
Min bestevenn fyller snart, i denne måneden 21 år! Og det var tilfeldig at jeg kom over en film jeg laget til henne på 19.årsdagen sin. Jeg tenkte at jeg skulle vise den til dere. Det er veldig hyggelig å finne sånt igjen. Enjoy! 


Man må ta vare på tiden og nyte den. Man tenker ikke alltid over hvor bra og hyggelig ting er før man gjerne ser tilbake på det som gode minner. 

#Bursdag #bestfriend #video
Det er motiverende å røre litt ekstra på seg for å prøve å oppnå målet på 100%. Den er litt billigere enn de klokkene som i tillegg tar pulsen, men på denne klokken så følger det med et pulsbelte. Det fungerer helt fint for meg som ikke har noe behov for å sjekke puls utenfor trening. Du finner den HER til 1 349,-
Den er vanntett så kan også brukes i svømmehallen og i tillegg enkel å vaske da den bare kan spyles i vasken.
 Man kan i tillegg koble klokka opp mot telefonen og du får oversikt over hele dagen. Hvor mange steg du har tatt, hvor mange kalorier du har brukt, aktiv tid og søvn. Når klokka er koblet opp til mobilen via bluetooth får jeg opp varslinger på klokka når jeg får meldinger, og jeg kan legge på eller svare på anrop, men da må telefonen være tilstedet for det er ikke mikrofon på klokka som gjør at du kan snakke med de som ringer. 

Jeg er veldig fornøyd med klokka og vil anbefale den for andre som liker å ha oversikt over hva du bruker av kalorier igjennom dagen. 
Jeg jobber på skole og SFO og synes det er spennende å se hvor mange steg jeg faktisk går på jobb.

#motivasjon #Polarm400 #pulsklokke #anbefaling
I dag fikk jeg faktisk med meg Espen på bilder. Han har alltid vært svært lite med på bilder, men det kommer seg! I kveld er vi på middag hos min bestevenninne og en av Espen sin beste kompis! Ha en fin lørdagskveld ❤

#love #boyfriend #kliss #happy
Det er ikke sånn at man må trene på det beste treningssenteret eller betale mye penger for å gå på forskjellige aktiviteter. Hvis det handler om å komme seg i form fungerer dette like fint hjemme! 

Ta deg en joggetur som oppvarming - mye fin natur utenfor døra!


Det jeg tenkte å skrive litt om er "just dance", det er et dansespill du kan få til både Xbox og Playstation, jeg har ikke de spillene. Jeg trener helt gratis ved hjelp av youtube, det er mange "just dance" danser som ligger på youtube. Det er så enormt god trening. Jeg oppdaget "just dance" på jobben. På den skolen jeg jobber på så bruker vi disse dansene som avbrekk i timene. Elevene elsker det. Jeg tenkte "hey, dette må jo være god trening. Dette vil jeg teste ut hjemme". Og jeg har funnet noen favoritter. Og det fungerer! Jeg har treningsklokke/pulsklokke som jeg kan se hvor mye utnytte jeg får imens jeg holder på, jeg holder pulsen på maksnivå veldig ofte igjennom dansene og jeg merker at svetten renner, det er et godt tegn! 


Mine favoritter på just dance:

♦ Crazy Christmas 
♦ It's you: Duck Sauce
♦ Where have you been: Rihanna

Kjører igjennom disse hver gang som oppvarming.I tillegg så danser jeg til selvlagde danser, noen favoritter som fungerer godt for å få opp farta er:
♦ Danza Kuduro - Lucenzo
♦ The Ketchup Song - Las Ketchup
♦ Ai Se Eu Te Pego - Michel Telö

Når jeg er ferdig å danse pleier jeg å gjøre noen øvelser for magen. Da er det også mange videoer å følge på youtube. Jeg har fulgt DENNE noen ganger.Det er så slitsomt og så effektivt! Jeg klarer fremdeles ikke å henge med i alt enda, men målet er at jeg skal klare det uten alle de ekstra pausene jeg tar.

Anbefalt lengde på økt: 1 time


PRØV DET DA VEL! ♥
Vi har en hytte i Trøndelag, vi er nødt til å ta båt over til hytta for å komme oss dit. Det har alltid i alle år vært dårlig dekning, uten innlagt vann og strøm, mn det er noe av det koselige ved hytta. 

Bestemor vokste opp på det stedet og vi har i alle år reist dit på sommeren. Det er fin natur og man får koblet helt ut. Eneste ulempen er knotten, det kryr av de! En dag for maange år siden ble jeg fulgt på do av pappa, inn på utedoen såklart. Det blåste mye denne dagen og mamma holdt på med å vaske hytta. Jeg gikk på do og gjorde det jeg trengte å gjøre og da jeg var ferdig og vi var klare til å gå tilbake, så merket vi at døra hadde låst seg. Det hadde blåst så mye at låsen på et vis hadde klart å huke seg på igjen utenfra. Vi prøvde å rope etter hjelp, men alle var opptatt med sitt inne, så det var ingen som hørte oss. 

Vi ropte, ventet litt og ropte enda litt til. Vi klarte ikke å få av låsen innenfra. Da vi ikke så en annen utvei sendte pappa, lille meg ned i utedoen for å kunne gå ut luka bak. Når jeg sier at pappa sendte meg ned, så mener jeg at det var hans ide, men han verken tvang eller kastet meg nedi, så ikke det misforstås. Jepp, jeg gikk ned og ut igjennom utedoen og fikk låst opp døra for pappa. Da vi kom inn ble mamma helt sjokkert og hun ble sittende å skrubbe meg en stund istedet. Etter å ha vært til hjelp og vært det jeg liker å kalle "hverdagshelt" så strålte det av stolthet av meg etterpå.

På denne tiden var jeg ikke store jenta, husker ikke helt hvor gammel, men tipper rundt 6 år. 


Her er en liten video av meg og kjæresten min. Vi har vært sammen siden 12.01.11 altså hele fem år, vi har vært på mange fester og reiser sammen. Vi har vært i Tenerife, Thailand og London og skal snart til Puerto Rico, vi liker å reise og trives godt i hverandres selskap. Nylig kjøpte vi vår første bolig etter å ha leid leilighet i 3,5 år sammen. Dere vil se mer til han etter hvert, siden han er en stor del av min hverdag.


Bukse: Vero Moda
Topp: bik bok


Har planlagt å lage en film til dere i dag, men siden jeg ikke er ferdig på jobb før 17. så kan det bli vanskelig siden jeg ønsker et bra lys. Vi får bare vente å se, mulig jeg akkurat kan rekke det før sola forsvinner.
Jeg har tidligere hatt et design som ikke fører dere inn HIT, nå er det endelig på plass og det er bare å trykke på "add" på siden. Jeg vil tro at det er jeg som har savnet det mest. Jeg venter fremdeles på å få til en header som kan passe fint inn, men alt kommer seg litt etter litt. Er ikke mange dagene siden denne bloggen ble opprettet så gi meg litt tid bare så kommer ting seg.

Jeg er som sagt ny og har ikke så mange andre som jeg følger heller, så om jeg skal ta en titt innom noen blogger så gi meg gjerne tips om noen flinke bloggere eller din egen blogg!


 
I dag skal jeg tilbringe ettermiddagen med ei venninne, vi holder på med å lage middag nå også blir det en tur til Drammen for å spille bowling etterpå. Jeg skulle plukke opp Martine på en bussholdeplass etter jobb i dag, men jeg så fort at den plassen ikke var måkt, så sta som jeg er skulle jeg stille meg der og vente på bussen, så jeg kjørte over snøkanten, og det gikk fint det, men da jeg skulle kjøre ut igjen så skrapet det godt under bilen, det hadde vært fint å hatt en høy bil til tider. Heldigvis ingen skader!Ønsker alle en fin Torsdag og måtte alle yte litt ekstra i morgen før en velfortjent helg!
Laksewrap!
Laksewrap er enkelt å lage og smaker veldig godt, spesielt etter en hard økt på treningssenteret. 

- Start med å kutte opp grønnsaker
- Stek laksen
- Varm tacolomper og legg på alt!

Tar ca. 15 min å lage.

Hvis ønskelig kan rømmen unngås, men jeg elsker rømme så den må være med! 
Hva du ønsker å ha på er opp til deg! Dette hadde jeg på:
- Gulrot, sukkererter, salat, paprika, tacosaus, rømme, laks, avokado, toppet med sitron
Kl. 18 starter spinningen så jeg har ikke så veldig god tid. Jeg har akkurat kommet meg inn døra og fått skiftet til treningstøy.

I kveld skal jeg begynne å skrive en anbefaling / vurdering av polar M400 klokka mi, hvor også dette pulsbelte følger med! Det kommer vel ut i løpet av morgendagen ettersom planen i kveld er litt selvbehandling siden jeg er alene hjemme. 
Jeg er ikke noen ekspert når det kommer til bloggdesign, jeg har derfor valgt ett design av de som ligger klart. Eneste problemet er at det er kun et av de designene jeg ønsker, men det designet har ikke navn og link til min profil. Så man kommer dermed ikke inn på den siden under:Er det noen som er flinke og kan hjelpe meg med hvordan jeg kan legge dette til i designet mitt eller vet om noen som kan? 


hits