Mange tenker sikkert "fysj, spinning gir deg kun sår rumpe", og ja, det tenkte jeg også før jeg skulle sette meg på sykkelen, og det fikk jeg og... Men spinning er ekstremt effektivt hvis du vil øke forbrenning og kondisjon.  

Jeg var med på spinning for første gang forrige onsdag og fikk lyst til å forlate rommet etter halve økten, jeg følte at beina skulle falle av og at jeg ikke skulle klare å holde ut lenger. Jeg er ikke flink til å presse meg og hvis jeg har vondt eller blir sliten så vil jeg gi meg. Heldigvis satt Espen ved siden av meg og jeg fikk motivasjon til å fortsette, fordi jeg skulle absolutt ikke gi meg før han! Den gleden skulle han ikke få. 
Jeg fortsatte til timen var over og ble rimelig stolt over egen innsats. Det var i tillegg veldig deilig da jeg kom hjem og virkelig kunne kjenne på at jeg har brukt kroppen. Jeg vil faktisk anbefale andre som ikke har prøvd spinning om å prøve det. Jeg skal på spinning igjen i morgen og ser FAKTISK frem til det! 


- Bildet tatt fra google

I dag skal jeg endelig tilbake til min gamle arbeidsplass (lærlingplass), har vært utplassert på en ungdomsskole nå i 5 uker og det skal være godt å komme tilbake! Er bare innom for å ønske alle en fin mandag og en strålende uke, nedtelling til helg igjen er allerede i gang!
Nå er sminke og antrekk på og jeg er klar for å feire venninnen min som feirer 22 årsdagen sin med et "bad taste party"!
I kveld skal jeg på bad taste party, og jeg gleder meg til å gjøre meg klar. Har valgt ut klær og farger som ikke passer sammen, og med et skjørt siden det tross alt er en bursdagsfeiring. Her er en sniktitt til dere som er innom:


Er faktisk ikke helt sikker på hvilken body jeg ender opp med enda, men tror den rosa er en vinner siden den har lange armer!
Skal prøve å få lagt ut "outfit" bilde i kveld når jeg har fått på alt og fått ordnet hår og sminke.
Endelig er det fredag og etter arbeidstid, NÅ er det helg. Og helgen skal nytes godt, med både bowling i dag og bursdag i morgen. 

Vi er en gjeng som skal ut å bowle i kveld, og i morgen er det bad taste party, det kommer en sneak peek på antrekket mitt i morgen tidlig og forhåpentligvis rekker jeg å legge ut et innlegg med bilde av hvordan det blir på, med sminke og ordnet hår i tillegg!

  

Dagens antrekk er det dere ser ovenfor. Selvfølgelig har jeg på meg min Polar M400 klokke, kommer et innlegg med anbefalinger på den senere. Nå blir det full rulle med "mekking" av hjemmelaget pizza - nesten, jukser litt med bunn i dag ettersom jeg rett og slett ikke orker det styret med deigen. 

Fortell meg gjerne om deres planer i helgen!
Er det noe jeg er glad i, så er det å reise til varmere strøk og se nye kulturer, men det beste av alt sol og varme! Vi var så heldige i år å bli invitert med til Puerto Rico i Spania med et vennepar av oss, dette ser vi veldig frem til og tiden kunne ikke gått fortere. Her telles dagene ned, bokstavelig talt. 

Etter å sett litt på bilder og fornøyelsesparker i nærområdet så jeg plutselig at jeg har vært i området tidligere, som liten var vi på familietur til Maspalomas. Husker ikke så mye fra den tiden, så det blir som om jeg aldri har vært der.

- Er det noen som har tips til utflukter eller andre ting som bør oppleves under oppholdet vårt i Puerto Rico?
For en dame! Kristin Gjelsvik bak bloggen Styleconnection kan å snakke for seg. Hun er imot plastisk kirurgi og alt som skal fikses og løftes på når det kommer til kropp. Hun mener at alle er bra nok som de er og at det er synd at det har blitt normalt å endre på seg. Legger ved denne videoen som er godt kjent, fordi det var denne videoen som traff meg veldig. Jeg ble engasjert og begynte virkelig å tenke over dette. Må ærlig innrømme at noen fiks her og der hadde vært fint, men etter dette.. Nei, ikke nå lenger. Siden den hadde så innflytelse på meg, så ønsker jeg at de "få" som kanskje ikke har sett den også skal se den. Og virkelig sette seg inn i det og tenke over dette.

Når det kommer til toppbloggere og det å være en god rollemodell for lesere så synes jeg absolutt Kristin klarer det bra. Trenger flere som henne på topplisten. For ja, toppbloggere kan ha stor påvirkning på leserne sine.
Tenkte det var greit å fortelle kort om meg da denne bloggen er helt fersk.

Jeg er 22 år, og bor i Buskerud sammen med samboeren min. Vi har vært kjærester i 5 år, og kjøpte i desember 2016 vår egen leilighet. Jeg er lærling og fullfører min praksis til sommeren med et fagbrev som barne- og ungdomsarbeider. 
På fritiden liker jeg å trene, ha kvalitetstid med kjæresten, være med venner og slappe av med en god serie, en avslappende hverdag er noe jeg foretrekker.Jeg kommer nok til å legge ut bilder og tips når det kommer til trening og mat, samt opplevelser og min hverdag, så bare å følge med!
Har aldri hatt så fin utsikt som det jeg har nå. I desember 2016 kjøpte jeg og kjæresten vår første bolig og vi er veldig fornøyd med valget. Vi har nydelig utsikt utover Drammensfjorden og har sol på terrassen omtrent hele dagen, gleder meg til min første sommer i den nye leiligheten!
Nå har jeg hatt en lang bloggpause, det er faktisk nærmere ett år siden mitt siste innlegg ble publisert. Jeg valgte å slette den forrige bloggen og starte helt på nytt. Jeg har alltid syntes at det er morsomt å blogge, og håper blogglysten holder seg oppe fremover. 

Jeg heter Julia og kommer til å blogge om hverdagslige ting, håper noe av det jeg kommer med kan skape interesse hos flere.
hits