Endelig kan jeg kalle meg for barne- og ungdomsarbeider. I går bestod jeg Fagprøven og lettelsen var stor. Nå er neste steg å få meg en fast jobb.
I dag har jeg vært igjennom første dag av fagprøven, nytt i år er at fagprøven kun går over to dager så i morgen skal jeg gjennomføre aktiviteter, skrive vurdering, snakke om fagprøven og få svar på om jeg har bestått eller ikke. Totalt skal dette ta 5 timer.. 5 timer! Det kommer til å være 5 stressende timer. Og jeg gleder meg til det er over.

Jeg var litt usikker på om jeg ville blogge om dette, for jeg vet at jeg ikke har spesielt lyst til å fortelle at jeg ikke bestod dersom det skulle skje. Alle sier at "dette får du til, det skal mye til for å stryke..." Vel, dette gjør meg ikke mer rolig. Bare mer stresset over det faktum at hvis jeg stryker så har jeg virkelig vært dårlig og burde bare skifte retning i arbeidslivet med en gang.

Men jeg har gjort det jeg kan i dag, og krysser fingrene og håper virkelig at jeg består i morgen! 


I dag våknet jeg til regn. Det ikke så lovende ut å gjøre annet enn å slappe av innendørs i dag. Så feil kan man ta, utover dagen kom det seg veldig og sola varmet mye. Jeg bestemte meg derfor for å ta turen opp til knabben. Tok den bratteste veien opp og tok meg en god pause på toppen. Gikk på tur alene, er veldig deilig å gå litt i sin egen boble og ikke tenke på noe annet enn hva jeg gjør akkurat nå.

Jeg har blitt veldig glad i å gå turer og håper det fortsetter en stund. I sommer er planen å ta turen til prekestolen så det er greit med litt oppvarming med andre turer før det.

I kveld skal jeg med god samvittighet sitte å se på serie, er snart ferdig med Vampire diaries så akkurat nå er det veldig spennende og jeg blir helt slukt inn i skjermen.

Ønsker alle en god kveld!
Ikke send barnet ditt i barnehagen med feber! 

I kveld har jeg vært på førstehjelpskurs, og noe som overrasket meg og jeg ikke visste så mye om er faktisk noe så vanlig som feber. Som voksen er det lett å bare ta febernedsettende tabletter og fortsette hverdagen som normalt fordi man ikke har tid til å være syk. Så istedet for å være syk en dag eller to, så går man heller å harker en uke med smertestillende. 

På barn er denne løsningen verre. Noe som faktisk er litt for vanlig er at noen foreldre merker i siste liten før levering at barnet har feber og hiver inn på med paracet. Feberen synker og barnet blir levert som vanlig. Barnet leker og herjer som normalt, men gjerne i elleve tiden, rundt lunsj tider så går paraceten ut av kroppen noe som skjer fort. Og et barn som hadde 38 i feber kan nå ha økt til 40 og kan få feberkramper. 

Det er faktisk ikke alltid det beste å ta paracet når du har feber. Hvis du har feber så er det kroppen som jobber med å bli kvitt noen syke bakterier. La kroppen jobbe. Men det er så klart deilig å ha det tilgjengelig, for noen ganger kan det gå over stokk og styr. 

Jeg har ikke barn selv, men jeg synes det virker logisk å ikke sende barnet i barnehage med feber, men er det hektisk så kan det vel hende at paracet kan virke som en enkel utvei. Etter å ha vært på dette kurset, så ville jeg nok aldri ha gjort det.


♦ Jeg er amatør når det kommer til bloggdesign, hadde ikke klart det uten hjelp og hver gang jeg skal endre noe er google raskt oppe.

♦ Jeg elsker is! Jeg har stort sett alltid is i fryseren og spiser gjerne en is om dagen.


Ispinnen etter dagens is....

♦ Jeg er ubesluttsom - Meninger om ting, mennesker, reiser, mat kan endres av å høre andres meninger og kan vimse frem og tilbake når noen valg skal tas.

♦ Jeg synes sommeren er den beste årstiden. Noe som også gjør at jeg reiser gjerne utenlands når det er kaldt i Norge.♦ Jeg er veldig glad i fiskeretter
Man skulle tro siden jeg ikke har blogget på 6 dager at jeg har vært veldig opptatt. Dessverre er ikke dette helt sant. På lørdag var jeg på "we love the the 90's" noe som var veldig moro. Men utover kvelden begynte jeg å bli dårlig og søndag var jeg sengeliggende. Siden da har jeg vært super opptatt med å spise og sove. Jeg har ikke orket å gjøre noe og det er først i dag jeg har følt meg litt bedre. Jeg dro derfor på jobb i dag, men ble nødt til å kaste inn håndkle da jeg følte at jeg ikke hadde mer å gi og følte jeg kunne gått rett i bakken når som helst. Så det var rett hjem og legge seg. Håper jeg er fort på beina igjen, forhåpentligvis allerede i morgen. 

I dag har jeg fått nytt design. Takk til Tiril-Marie som har vært så snill og laget et nytt design med header til meg. Nå er den endelig mobiltilpasset og bloggen ser mye bedre ut fra mobilskjermen også. ♥♥ 
Landet i Norge for en time siden, nå er vi snart hjemme og det skal bli godt! Har de siste nettene ikke sovet så godt, så skal bli deilig å komme hjem!

 

Aircondition på rommet virket greit da vi kom, første natta lå jeg faktisk mye og frøys. Men etter som dagene gikk virket det som den ble dårligere og dårligere. De siste nettene har jeg sovet dårlig, men i natt var det så varmt og innestengt at jeg kokte, det ble nesten vanskelig å puste vanlig. Jeg ble nødt til å stå opp midt på natta og lukke opp døra. Klokka var vel rundt tre på natta og tiden kunne ikke gå fortere, plutselig tenkte jeg at det skal bli helt greit å komme hjem!

 

Jeg har hatt en topp tur ellers og kost meg masse! Takker Lise og Kenneth for at vi fikk være med.
Vi nyter den siste dagen i paradis i dag, i morgen er det hjemreise og allerede på fredag er jeg tilbake på jobb. Skal overleve en dag før helg.

Mandag hadde vi andre dag med vanvittige varmegrader. Etter å sleika sol hele søndag ble vi enige om å reise i vannpark på mandag, vi tok oss en spontantur til Playa Taurito i mogàn, en liten og koselig vannpark. Det var ikke overfylt av mennesker og vi badet i saltvann.

Maten i parken var ikke mye å skryte av, men ellers en koselig park med ting for både store og små. Elsker man store skumle sklier og mengder med ting å gjøre så er ikke denne parken noe.
I går kjøpte jeg to nye par sko. Veldig fornøyd med både skoa og prisen jeg fikk de får.

Mine første ekte Birkenstock
I går trodde vi at vi skulle tilbringe mesteparten av dagen på stranda. Amadores stranden. Vi var tidlig ute for å få gode plasser på stranden og solsenger. Dessverre så var det litt ekstra skyer enn det har vært de andre dagene og det var tidlig på dagen så vi ble ikke værende så lenge, vi bestemte oss for at det muligens var mer shoppingvær. Vi reiste så videre til Arguineguin for å handle, etter å ha gått rundt og oppdaget et stengt kjøpesenter og bruktmarked gikk turen fort tilbake til hotellet. Vi ble så værende på hotellet til middagstider.

Vi gikk heller på Pourto Rico shopping center før mat og da fikk jeg handlet meg to par sko, skal vise dere hva slags i neste innlegg.

Anbefaling:

Vi hadde planlagt at i dag skulle vi spise pizza og valgte derfor å velge et ordentlig pizzasted, vi gikk og spiste på da pinocchio. Vi fikk servert utrolig gode pizzaer, italiensk bunn. Det var strålende service og alle kelnerne gikk gledd i like klær noe som ikke er så vanlig her nede. Hygienen var god og toalettene var strøkne. Vil absolutt anbefale å reise og spise her dersom man ønsker pizza. De har andre ting på menyen som man kan velge også, men pizza og pasta er det de er kjent for.
I går tok vi båten over til Puerto de Mogàn. På turen kjørte vi båt langs land og vi fikk sett så mange flotte luksuriøse hotell og kunne godt tenkt meg å lagt inn mer penger på hotell til en senere gang og prøve noen av disse. Helt nydelig plassering med utsikt utover havet. Før vi kom på marked snakket guttene om at når vi kom frem så var det bare å prute. Men hvem var det som hadde lyst på solbriller og ikke turte å komme med en bedre pris? Jo, gutta. Så kommer jeg og spør om 12 euro er greit for to, han var ikke så gira på det. Så tok jeg brillene og la de tilbake og selgeren ombestemte seg. Så "prute dronningen" det er meg isåfall.

I dag går turen til Amadores stranden 😊👏
Endelig har vi landet i Spania! I skrivende stund sitter vi i taxien fra flyplassen på vei til hotellet vårt. Skal prøve å oppdatere og dele en del med dere her på bloggen så bare å følge med. Ønsker alle en fin påske og nyt fridagene!


I dag hadde jeg siste dag på jobb før ferien, var ferdig kl. 11 i dag. Reiste å plukket opp mamma og tvillingene og kjørte til Oslo sammen. Først ville de to små gå å se på slottet, de hadde snakket mye om kongefamilien så de hadde et stort ønske om å dra å se. Etterpå ble vi gående nedover Karl Johan og titte litt i butikker før vi møtte min storebror som ble med oss på lunsj på Aker brygge, nærmere sagt TGI friday. De hadde veldig god mat, og gratis påfyll av brus, vil anbefale å ta turen dit en gang. Deretter ble det is og slappe av i sola før vi tok veien hjem igjen. I natt reiser jeg på ferie så har litt å pusle med i kveld, men det meste er tatt og nærmer meg veldig klar for avreise!
I dag fikk vi besøk av Emil og Therese som kom på middag. Det ble igjen grillmat, det var så god temperatur i dag at middagen ble spist ute i dag. Veldig deilig. 

I kveld er utsikten vår helt idyllisk!

I morgen starter en ny uke med jobb, for oss som ikke har tatt påskeferie. Kun tre dager igjen på jobb før jeg også tar meg ferie. 
Når man gledet seg til ferie og man bare ville reise så fort man våknet, men så skulle mamma alltid vaske huset og ordne før avreise. Jeg har ofte blitt irritert på dette og ikke helt forstått hvorfor hun skal vaske huset når vi allikevel ikke skal være hjemme. Hva gjør det vel om gulvet er litt støvete, at ikke alle klær er vasket, at oppvasken ligger igjen på benken? Vi skulle jo ikke være hjemme uansett.

Det var ikke før etter jeg flyttet ut og flyttet for meg selv at jeg egentlig skjønte det. Jeg er like ivrig etter å få ting unna før jeg reiser på tur som det mamma er. Jeg planlegger frem i tid, når skal jeg ta klesvasken? Når skal jeg skifte på senga? Når skal gulvet vaskes? for å rekke alt før jeg drar. Det er vel bare sånn det er, man gjør alt dette for at man skal slippe å komme hjem til det. Etter å ha vært på ferie og man gjerne har med seg en del klesvask hjem og er veldig gira på å komme hjem å slappe av på sofaen frem for å stå med husvasken. 

Så jeg tar tilbake all frustrasjon. Jeg forstår.


genser og skjørt fra New Yorker 
Strømpebukse fra Coop Obs
Synes jeg er sliten nok og at det holder med en time trening om gangen, men i dag tok vi det rolig. Startet 5 minutter med å ro på ro-maskinen før vi satte i gang med å trene bryst, armer og mage. Jeg hadde bestemt meg for å følge Espen sitt program i dag, jeg liker mer fart hvor jeg virkelig kan skjenne at jeg får noe ut av treningen, men han trener mer med vekter. Jeg merker i armene i etter tid at det var en god økt.

Vi kjørte 7 forskjellige øvelser for bryst 10x4 på alle. 6 forskjellige øvelser for armer 10x4 på alle. 5 forskjellige for mage 20x4 på alle.

Nå skal jeg gjøre meg klar for å reise, for i kveld er det sammenkomst med gode venner og noe godt i glasset. 


Kom hjem i dag til et stort påskeegg som kjæresten hadde kjøpt i dag, både sure fisk, trenings sokker, protein bar, jordnøttolje og sjokoladeegg og utenfor fikk jeg flere kleshengere som jeg trenger. Veldig koselig å komme hjem til dette. Jeg fikk åpne det med en gang og slapp å lete etter det! Nå venter vi besøk og det er grillmat som står på menyen. Ønsker alle en fin påske og en super helg. Selv har jeg ikke ferie før neste torsdag.
Det er ingen hemmelighet at jeg gleder meg enormt mye til jeg reiser til Spania. Men før jeg drar har jeg litt planlegging og trening å gjøre. Er ikke nødvendig å begynne å planlegge så mye så tidlig, men man vil gjerne at alt av husarbeid skal være ferdig før vi drar og planlegger derfor når klesvasken skal tas slik at vi rekker å få alt tørt og brettet. Tenker mye på hva jeg skal ta med. Trenger jeg bikini? Sko? Kjoler? .. Når det kommer til trening så har jeg vært flink å trene, men nå som det nærmer seg er jeg mer motivert til å trene oftere. Var derfor jeg også laget meg en plan for uken.

Nå er det snart tid for kanonball sammen med kollegaer. Håper vi klarer å holde tempoet oppe slik vi gjorde på Drammenslekene 2017.
Annonselinker

Dette er mitt første innlegg hvor jeg faktisk prøver meg på litt reklame.
Er det noe jeg tenker mye på for tiden så er det "hva skal jeg ta med meg til Spania" eller "er det noe jeg burde kjøpe før jeg drar?", jeg er mye på nett og titter, men jeg har ikke mulighet til å kjøpe alt jeg liker som jeg kommer over. På Zalando har de mye fint og varierende, de har omtrent noe til enhver siden utvalget er stort. Jeg har satt sammen en kollasj, og dette er noen av varene som du kan klikke med deg hjem fra Zalando.

Gå direkte til hjemmesiden deres HER.

 

Roxy ALLESANDRA Solbriller shiny tortoise/brown / Tom Tailor ELLA Skulderveske beige / Pier One Sandaler med ankelstøtte tan / BCBGMAXAZRIA Jerseykjole white
 

Lyse, sommerlige farger som jeg godt kunne tenkt meg å hatt i kofferten ned til Spania i ferien.

♥ Gi meg gjerne tilbakemeldinger, det er det jeg lærer av.
I dag tok jeg, Espen og Thorstein turen ut for å gå oss en god tur. Gutta som hadde kost seg med noen glass vin kvelden før imponerte. Vi var alle flink og holdt et stabilt og hurtig tempo hele veien. Tok samme runden som jeg og ei venninne tok tidligere denne uka, siden jeg ønsket å vise de denne runden som tar ca 2 timer. Da vi kom hjem igjen stod sola oppe for fullt og det var bare å lene stolen tilbake og kose seg med meloner i varmen!

Ønsker alle fortsatt en fin søndag!
I kveld er planen grilling med gutta før jeg og Therese skal en tur til en venninne på vors. Ingen av oss drikker i dag, men det blir nok minst like bra forde. 

Jeg har ikke merket noe til at det er 1. april i dag, ingen har lurt meg eller i det heletatt prøvd (?), Har du blitt lurt i dag?
Vi fikk tips fra en forelder på jobben om å prøve havregrøt med eplejuice. Og det har jeg prøvd, det smaker utrolig godt. Grøten skal være kald, så man tar bare grøt oppi skålen og heller på juicen også er det klart. Man kan også la det stå noen få minutter i kjøleskapet for at det skal få godgjøre seg litt og bli enda litt mer grøt.Også kan du fylle på det du ønsker oppå, trenger ikke noe sukker da juicen gjør den søt nok.


Neste uke har jeg planlagt en lang, god tur, spinning som fast er på onsdager og kanonball med jobben på torsdag, la derfor bare inn to treningsøkter på senteret så er uken fylt opp. Nå er det faktisk bare 12 dager til jeg reiser til Spania og sommerkroppen skal allerede da være klar. Jeg stresser ikke så mye med det, men jeg har sklidd litt ut når det kommer til trening. Denne uken har jeg bare gått meg en god tur og i dag skal jeg ned på treningssenteret, men målet er at jeg skal være flinkere nå som jeg ikke har fylt opp ukene med andre ting. 

I dag er det 1. april folkens, pass på så dere ikke blir lurt for mye!


I dag skulle jeg egentlig reise rett til Sogndal og besøke kusina mi, men dessverre så hadde hun blitt syk og vi ble enige om å utsette det. Istedet kom jeg hjem til to karer som hadde store planer om en rolig, koselig grillhelg. De tok på både shorts og solbriller.

Ha en fin helg!
I dag dro jeg og møtte to venninner og spiste middag med dem. Det ble god mat og dessert. Det var veldig koselig å treffes, selv om man ikke alltid har så god tid, så er det koselig å ihvertfall fått tatt en middag og snakke sammen. 

Nå skal jeg pakke bagen, for skal reise bort i helgen. Hvor jeg skal kan du lese om i morgendagens innlegg. Ha fortsatt en fin kveld!
I dag tok jeg og Camilla en ordentlig gåtur. Vi hadde ikke tenkt på hvor vi skulle gå eller hvor langt, eneste planen var at vi skulle ta oss en ordentlig tur, og det ble det. Vi gikk ut døra 17.30 og kom akkurat tilbake. 

Vi endte opp med topptur, vi gikk bortover stien bortover mot Drammen og fant plutselig ut at vi skulle gå opp mot Solbergsfjellet. Det ble litt klatring, bratte bakker med både store steiner og snø. Asfalt, jord, grus... Vi fikk god variasjon og det var en skikkelig deilig ut, det er på sånne turer man virkelig kjenner at man lever. Dette var deilig! 

Da vi kom på toppen så hadde vi fantastisk utsikt, og jeg fikk lyst å ta et toppløst bilde bakfra utover utsikten som mange allerede har gjort før meg, for jeg syntes at hvis jeg noen gang skulle gjøre det, så måtte dette være det perfekte sted. Vi fikk tatt noen bilder, men plutselig så står det en eldre mann bak oss, jeg var sjapp med å få på meg klærne igjen og vi reiste videre så fort som fy! Haha, jeg var så flau... Men bilde ble det!
Jeg har sklidd ut på mange måter den siste uka. Jeg har vært dårlig når det kommer til trening, spise sunt og blogging. Jeg har rett og slett fått skrivesperre. Har jeg delt alt allerede? Har jeg ikke mer å komme med? Tar gjerne imot inspirasjon og ønsker til senere innlegg. 

Når det kommer til trening så har jeg ikke hatt tid. I forrige uke var det en del planlegging og forberedelser til bursdagen til Therese, og denne uka så har jeg fullbooket meg, det er noe som skjer hver dag. Heldigvis er planen at jeg og en venninne skal jogge oss en tur i dag, så det er da ihvertfall noe. 
På grunn av fest og vært sliten så har maten vært så som så. Det har blitt litt fastfood, både subway, macern og grandis. Akkurat dette er bedre allerede, fikk ordentlig mat både på mandag og i går.Hjelp! Trenger inspirasjon og tips
Her er vårtrendene, legg gjerne igjen en kommentar på om det er noe du kunne tenkt deg å bruke. 

Disse trendene når nok ikke frem til meg, dette er ikke min stil. Det skal gjerne være litt stort og posete i år, men jeg liker det litt trangere.


I går hadde vi overraskelsesfest for Therese som ble 21 år i går. Det hun trodde var at de skulle komme på middag hos oss. Så det var selvfølgelig vanskelig å sørge for at hun hadde med drikke og hadde pyntet seg. Jeg spurte kvelden før "tenker du å være daff eller å pynte deg i morgen", heldigvis hadde hun tenkt å pynte seg så det gikk greit. Og planen var at vi kunne ta noen få drinker, så drikke hadde de også med. Vi klarte å overraske henne og jeg er veldig glad for at ingen glemte seg bort. Vi hadde det helt supert og jeg må si at det er vel av de beste vorsene vi har hatt noen sinne, veldig vellykket. 

Vi hadde laget 89 jellyshots, alle ble borte. Vel når jeg ryddet i dag fant jeg en som ikke var tatt, men det er imponerende, tyder på at de var gode. 

Det var en viktig kveld for meg, jeg hadde jobbet hardt med å få ting på plass når det gjelder å tenke på hvem man skal invitere, til pynt, ommøblering, gave, booke bord ute, taxi... Eneste tanken var at jeg ønsket den beste kvelden får min beste venninne, hun fortjener det beste og det følte jeg vi oppnådde. Hun er alltid der for meg når jeg trenger hun så det var veldig fint å kunne gi noe tilbake. Gratulerer så mye med gårsdagen, Therese, Jeg er veldig glad i deg!
Det har vært så vanskelig å holde det hemmelig. I kveld holder jeg tidenes overraskelsesfest for Therese. Mer om kvelden får dere i morgen. Men det har ikke vært noe annet jeg har ønsket å skrive om i dag, derfor har det ikke kommet noen innlegg i dag. I morgen kommer jeg sterkere tilbake og dere skal få se flere bilder. Ha en super helg!
Jeg føler det er så mye press på bloggfronten når det kommer til utseende. For å få lesere så må man legge ut "heite" bilder av deg selv. Du må se bra ut og kvaliteten på bilde må være topp, litt lettkledd skader heller ikke. Da vil leserstatistikken øke! 

Er ikke innholdet i bloggen viktig nok? - Innholdet er så klart viktig, men det er så klart enda lettere å bli lagt merke til hvis du er pen i tillegg. 

Dette er bare min mening, jeg ser mange bloggere som ikke bryr seg om at alle bildene må være 100%, men som er flink til å skrive og formulerer seg bra. Skriver innlegg som virkelig kan treffe leserne enten det er et seriøst tema, noe morsomt eller hverdagslig kaos. Men jeg føler man lettere legger merke til de som virkelig byr på seg selv i bildene. Og gjerne har fylt både lepper og pupper. Hva er din mening?#blogg #torsdag #snarthelg #pennok
I dag har jeg litt skrivesperre. Trenger gjerne litt inspirasjon til senere innlegg jeg kan komme med. Jeg har holdt ut en uke med å oppdatere noe jeg selv vil si er gode innlegg. Minst ett bra innlegg om dagen. Det er ikke verst til meg å være. 

Dagen i dag går mest til husarbeid og avslutter kvelden med å se på serie. Har verken ordnet hår eller sminke, så noen fine bilder får dere heller ikke se i dag. Jeg skal komme bedre tilbake i helgen. Lover.

Kom med tips!


I dag var jeg på 2. årssamtale på rådhuset sammen med min veileder. Der fikk vi mer informasjon om fagprøven min og jeg vet allerede nå at det kommer til å bli avd SFO som jeg skal gå opp i(høyest sannsynlig). Det er godt å være litt forberedt på det nå for da kan jeg allerede i morgen om jeg vil sette i gang med aktiviteter og annen forberedelse. 

Det jeg gruer meg mest til når det kommer til fagprøven er den muntlige delen, den delen hvor jeg skal forklare og drøfte hvorfor jeg gjorde som jeg gjorde, hvordan jeg kunne gjort det annerledes, fordi, fordi, fordi.. Jeg merker at mye av det jeg gjør gjør jeg automatisk fordi det er det mest riktige å gjøre synes jeg og fordi det er sånn jeg har lært det. Og si det på en fagprøve? - Det fungerer ikke. Derfor er det viktig for meg at jeg og min veileder snakker mye om dette og drøfter aktiviteter eller hendelser. Jeg er ikke sånn som skravler i vei og er flink til å "selge meg inn", jeg er rolig, usikker og det kan sikkert virke som om jeg ikke vet hva jeg svarer på en gang. Så usikker er jeg. Rett og slett redd for å si feil, ikke fordi jeg ikke kan dette, for det føler jeg såklart at jeg kan. 


Mange fokuserer mye på skole, de ønsker de beste karakterene og komme inn på de tøffeste studiene. De utdanner seg gjerne i mange år og har stuielån langt oppover ryggen. Og har kanskje ikke mulighet til å skaffe seg et hus eller leilighet før de nærmer seg 30 år. De sikrer seg jo gode jobber i livet og kan gjøre noe de har lyst til. Jeg derimot. Jeg har gjort det greit på skolen, og har alltid ligget midt på treet ++, men på vgs i yrkesfagene så gjorde jeg det veldig bra, det var tross alt noe jeg interesserte meg for. Men etter påbygg begynte jeg i læra, og jeg er snart ferdig med lærlingstiden, har jeg tenkt til å søke skole? - nei. 

For det første så aner jeg ikke hva jeg vil bli, så er ikke et poeng å studere før det er funnet ut av, men jeg har et ønske her i livet. Og det er å bli mamma. Jeg gleder meg så enormt til det er jeg som skal ha barn og vil ikke vente mer enn jeg må. Jeg har sett frem til den dagen hele mitt liv, og har sagt at jeg vil ha barn siden jeg var 13 år. Vel, når det kommer, det får tiden vise, men studere? Det blir satt på vent enn så lenge uansett.
#unger #Onsdag #blogg #mål #livet
Finner du HER.

Finner du HER.

Finner du HER.Det er så mye fint på dennismaglic.no og jeg har fått helt elsk på den buksa. En dag så skal jeg bestille meg en sånn, men da må jeg få unna litt andre ting som må brukes penger på først. Har aldri bestilt noe fra denne nettsiden før, er det noen som har noen erfaringer med dennismaglic.no ?? 

#mote #bloggVi er alle forskjellige, vis at du er glad for dette. Gå med ulike sokker denne dagen. 21. Mars.

I dag er det den internasjonale downs syndrom dagen. Og selv om det virker litt meningsløst å bruke to forskjellige sokker, for hva for en forskjell gjør vel det? Jo, det viser nemlig at du bryr deg og synes det er greit at alle er forskjellige. Jeg tenker diagnose eller ikke, vi er alle forskjellige og vi må ta vare på alle rundt oss. 

Et enkelt tiltak som alle har mulighet til å utføre, rik eller ikke. Hvis man tar på seg ulike sokker, så viser man at det er bra å være annerledes. Det er godt at man kan fokusere på dette temaet og få det frem i lyset en dag i året.

Så i dag har jeg dratt frem en sokk fra hver art, har du?

Visste du at datoen henspiller på kromosonpar 21, som ved Down syndrom har et ekstra tillegg.

#downs #21mars #makeadifferent #rockthesocks 
Er det noe jeg tenker mye på når det kommer til bloggen er at jeg er litt "konflikt sky", jeg ønsker ikke å provosere og tør derfor kanskje ikke alltid å si min mening. Derfor synes jeg det var litt skummelt da jeg la ut DETTE innlegget i går. Men jeg fikk ingen negative tilbakemeldinger, men folk har sagt at av og til holder det med å bare lytte. Og det er jeg så klart helt enig i.

En annen ting er at jeg kan være redd for å si hva jeg mener og tenker når jeg snakker med andre, så jeg synes det er veldig deilig å kunne bruke bloggen til å få ut tanker og meninger rundt temaer. Jeg skal stadig prøve å pushe på å tørre å publisere meninger som faktisk kan provosere, for det som er fint med det er at man lettere kan tenke igjennom og drøfte et tema. Men ja, jeg bryr meg for mye om hva andre synes og mener at jeg velger heller å la være å provosere folk. 
I dag har vi hatt besøk av Lise og Kenneth, vi inviterte de hit på raclette og avsluttet med å spille Mario Kart og snakke om Spania, siden det er dem vi skal reise sammen med til Puerto Rico. Blir veldig reisesyk av å snakke om det, men samtidig så gøy å snakke om. Vi gleder oss masse alle sammen. I morgen skal jeg reise til mamma, det blir koselig. Det er så alt for lenge siden sist. Rart som tiden flyr og man ikke tenker over hvor lang tid det egentlig har gått. 

Ønsker alle en ny fin uke, håper på mange oppturer! 


I går kveld ble jeg og samboeren sittende å snakke om stunder der hvor venner er i vansker og ikke har det helt greit. Tenkte på venner og på hvordan det er med oss selv. Og konkluderte med at mennesker er egoistiske og bryr seg egentlig ikke. Mange venner kan være støttende og gode lyttere når du trenger det, men bryr de seg egentlig om dine problemer? 

Og når jeg tenker på meg selv, så er det oppriktig noen få venner som jeg virkelig bryr meg om. Og hvis de har problemer så støtter jeg og er en god lytter, men jeg også oppriktig BRYR meg. Ja, det treffer meg virkelig når det gjelder gutteproblemer, familietrøbbel eller andre problemer rundt mine nærmeste, men med andre kan jeg støtte med gode ord og være en god lytter, men innerst inne så gagner det meg ikke. Jeg lytter, også går jeg videre. Nå høres jeg sikkert veldig fæl ut, men sånn er det nok med folk flest. Hvis jeg snur det om til at jeg hadde hatt et problem, så ser jeg for meg OG vet med noen at de hadde gjort det samme. Vi er venner, men de står meg ikke så nært at de virkelig bryr seg 100% om meg. Noen kunne sikkert vært å lyttet og sladret om det videre, mens andre kanskje er glad samtalen er over, men holder ting for seg selv og lever videre. Også er det de som får deg til å føle at de bryr seg veldig om deg, men som egentlig setter pris på at man deler ting med de, men selve problemet er de ikke så interessert i.

Si dere gjerne uenige eller andre meninger i kommentarfeltet, men gjerne begrunn det. For er det noen som virkelig stiller opp og som bryr seg så er det dine aller nærmeste OG da er det gjensidig!

Nå må ingen overtenke eller misforstå meg, jeg er veldig glad i alle mine venner. 


GOD MORGEN ALLE SAMMEN! I dag er det søndag og det er lov å ta livet helt med ro. Noen er kanskje slitne etter gårsdagens festligheter, noen er på vei til dåp, mens jeg er på vei til å få unna husarbeid før uka starter på ny. I dag får vi middagsgjester og det er raclette som står på menyen.Ønsker alle en fantastisk søndag!
Jeg må bare si at jeg overrasker meg selv stadig vekk når det kommer til trening! I dag tok jeg og kjæresten oss en joggetur. Jeg har lenge tenkt på å få tatt en god runde og hadde allerede for lenge siden planlagt ruten. Jeg jogget med Polar klokka mi og det viser seg at vi jogget 5.63 km i dag. Jeg har aldri hatt noe særlig bra kondisjon og har lett fått hold, men ikke denne gangen. Det gikk som smurt og jeg merket ikke noe særlig til at jeg ble sliten før den siste bratte oppoverbakken, da ble jeg pent nødt til å stoppe opp og få igjen pusten og gå store deler av bakken.

I skrivende stund venter jeg på at Espen skal bli ferdig å spille, slik at vi kan få kommet oss avsted til Therese og Emil - venneparet som vi var på kino med i går. Vi tar en rolig kveld med mat og skravling i dag også siden jeg har sagt meg villig til å hente noen venner som er ute i kveld.#stolt #sporty #joggetur #sol #lørdag #blogg #antrekk
♥♥♥♥ L♥VE
God lørdag alle sammen! Sidevisningen min økte mye i går og vil takke alle som var inne og leste bloggen min, det motiverer meg!


Jeg er egentlig ganske heldig, fordi jeg ikke sliter med det store "kvise problemet", jeg er forsåvidt ganske fornøyd med huden min. Men nå har har jeg fått de verste kvisene med den verste plasseringen.En på hvert skinn og en i panna. Drit kult.Men det er sånne dager man er takknemlig for sminke, det er endelig lørdag igjen og jeg ønsker alle en fantastisk dag. Selv har jeg en ganske rolig dag foran meg. Mulig det blir trening, bilvask og jentekveld, det får kvelden vise. GOD HELG!
I kveld skal jeg på premiere på "Skjønnheten og udyret" sammen med et vennepar av oss, vi gleder oss veldig, men først skal vi reise til de og spise middag!


 
Jeg liker å kalle meg litt smart. Man kan vel kanskje også si at det er bortkastet lagringsplass. Men helt seriøst, hvem rer opp sengen sin hver dag med pynteputer på? De trenger en plass i hverdagen de også!
Endelig er beina på plass! Jeg er ikke lenger støl og det er helt super. Men dessverre var det ikke lenger en unnskyldning for å ikke trene så jeg ble dratt ned på spinning sammen med Espen. Heldigvis føles det helt supert etterpå! Har lagt meg godt til rette på sofaen foran vampire diaries på tven og riskake med avokado og melk på bordet. God kveld!
Jeg husker det veldig godt...

Jeg levde helt normalt, vanlig, uten noen smerter, kvalmer eller andre ting som graviditet som regel fører med seg, eneste var at jeg ikke hadde fått mensen på to uker, det burde jo ringt en bjelle, men jeg stresset meg ikke så mye over det. En dag jeg var hos mamma og nevnte dette så tok hun meg med rett ned i butikken for å kjøpe en graviditetstest, som det står i overskriften så skjønner dere at denne altså var positiv. Dette var så absolutt ikke planlagt, tårene kom og jeg fikk den beste støttende mammaklemmen noen gang. Men det kunne ikke endre det faktum at jeg var gravid. 

Den kvelden var det tusen tanker i hodet mitt, og en av de var det faktum at min mor fikk vite om dette før faren selv. Bare det er jo ikke en god start når man skal fortelle det. Dagen etter reiste jeg hjem og fortalte samboeren min det så fort jeg fikk mulighet. Det var ikke en veldig positiv respons, heller mer stressende små kommentarer. Dette var absolutt ikke ett ønske fra han, men abort var aldri et tema hos meg.

Ukene gikk, det var både oppturer og nedturer. Det var fremdeles ikke helt greit at jeg var gravid, men det roet seg stadig og jeg følte det ble mer og mer ok.
Da jeg var i uke 9 var jeg og en venninne på handletur på Ski storsenter og jeg fikk voldsomme magesmerter, kunne ikke skjønne hva det var. Venninnen min ble nødt til å være sjåfør hjem igjen, men før vi kom hjem bestemte vi oss for å ikke ta av veien, men fortsette til legevakten, dette tenkte vi var greit å finne ut av. Vi fant ikke ut hva det kunne være og fikk bare beskjed om å holde meg rolig og slappe av de neste dagene.

Helgen før jeg skulle på 12 ukers kontroll var jeg og samboeren min i London med jobben hans på julebord, jeg var da så klart edru denne helgen og kunne heller ikke være med på alt som foregikk, men det gikk helt greit. Vi hadde en topp helg forde! Samboeren hadde også vendt seg til tanken på at jeg var gravid og ønsket å dele det med den ene kollegaen sin, dette rørte meg veldig! Det var avreise dag og vi kom oss til flyplassen, men da vi kom dit så vi at flyet var forsinket... Og etter som tiden gikk, ble det bare enda mer forsinket, totalt måtte vi vente 6 timer. Når det nærmet seg påstigning på flyet fikk jeg vondt i magen, skikkelige kraftige kniper. Jeg gikk på do og merket at jeg hadde hatt en liten blødning. Smertene ga seg ikke før en god stund senere. 

12 ukers kontrollen
Jeg ble sendt videre til sjekk på Drammen sykehus. Men det var tomt. Det var ikke noe foster igjen i magen min. Den kvelden/natta ble lang.. Jeg gråt og gråt. Jeg gråt så mye at jeg kastet opp og øynene hovnet opp... Tenk at noe som var så lite planlagt allikevel var så mye ønsket. Det viser jeg at jeg hadde en graviditet utenfor livmoren.

Graviditet utenfor livmoren er et tema som blir alt for lite snakket om. Tenk deg om, vet du om mange som har hatt det? Jeg tviler, selv har jeg ikke visst om at noen har hatt det før jeg selv har åpnet meg opp og fortalt det. Noen stenger det inne fordi de kan føle at de har "failet". Men det er ingenting de kunne gjøre. Det er kroppen selv som som regel rydder opp selv slik at det blir en abort, fordi det ikke er meningen at det skal være der. Det er greit å snakke om det, det er greit å være lei seg for det.

"Skjer i 1 prosent av alle svangerskap
Stort sett slår det befruktede egget seg ned på riktig plass ? i livmorhulen. Men i 1 av 100 svangerskap fester det seg på feil sted. Vanligst er det at det fester seg i egglederen, men i sjeldne tilfeller kan det feste seg på eggstokken eller i livmorhalsen. Svangerskap på feil plass vil aldri ende godt" hentet her.
 
Nå har det ikke kommet noe ut på bloggen min siden søndag, og jeg skal ikke skryte på meg at jeg var så flink til å oppdatere i helgen heller. Men nå, tenker jeg skal ta å skrive om et viktig tema som kommer på bloggen min i morgen. Skal ikke røpe noe om det nå, så dere får heller følge med! 
Legger ved et bilde fra i fjor sommer da vi var i Sogn.


hits