Endelig har vi landet i Spania! I skrivende stund sitter vi i taxien fra flyplassen på vei til hotellet vårt. Skal prøve å oppdatere og dele en del med dere her på bloggen så bare å følge med. Ønsker alle en fin påske og nyt fridagene!


Kom hjem i dag til et stort påskeegg som kjæresten hadde kjøpt i dag, både sure fisk, trenings sokker, protein bar, jordnøttolje og sjokoladeegg og utenfor fikk jeg flere kleshengere som jeg trenger. Veldig koselig å komme hjem til dette. Jeg fikk åpne det med en gang og slapp å lete etter det! Nå venter vi besøk og det er grillmat som står på menyen. Ønsker alle en fin påske og en super helg. Selv har jeg ikke ferie før neste torsdag.
annonselinker

Jeg har blitt glad i å komme meg ut og planlegger stadig hvor jeg skal gå på tur neste gang. Vi er så heldig at vi har flotte turmuligheter rett utenfor døra vår. Noe jeg savner på tur derimot er å kunne ha med seg vannflakse uten å måtte holde den i hånda hele veien eller måtte ha sekk på ryggen. Sekk er greit nok, men jeg synes det er så mye deiligere og friere å gå uten, det er ingen hemmelighet at man blir svett av å gå hurtig i stigninger og da er det fint å slippe å ha den sekken klistret til ryggen. 

Jeg var på tur i går og jeg følte halsen min skulle tørke ut. Jeg pustet og peste, men vann, det hadde jeg ikke. Jeg ble altså så tørr i halsen. Det var bare å komme seg videre og hjem igjen og få i seg vann. Er det noe jeg virkelig hadde trengt og hadde kommet til å bruke mye så må det være drikkebelte. 

Intersport har har de et flott drikkebelte hvor du har plass til litt ekstra enn bare drikke, og det er veldig fint for meg som ikke har lomme på treningstøyet til mobilen min. 

-  Lekkert og funksjonelt desig
-                  Plass til Iphone 6 
-  Ingen søling, ingen spretting
-      Passer til både tur og løp
- Lett og behagelig drikkebelte
- Lomme og stropp for lagring

Drikkebeltet fra Intersport finner du HER.


Bilde fra gårsdagens tur.
 

- Du kan også klikke deg direkte inn på intersport på linken ovenfor om du se på andre produkter de har.


hits