I går trodde vi at vi skulle tilbringe mesteparten av dagen på stranda. Amadores stranden. Vi var tidlig ute for å få gode plasser på stranden og solsenger. Dessverre så var det litt ekstra skyer enn det har vært de andre dagene og det var tidlig på dagen så vi ble ikke værende så lenge, vi bestemte oss for at det muligens var mer shoppingvær. Vi reiste så videre til Arguineguin for å handle, etter å ha gått rundt og oppdaget et stengt kjøpesenter og bruktmarked gikk turen fort tilbake til hotellet. Vi ble så værende på hotellet til middagstider.

Vi gikk heller på Pourto Rico shopping center før mat og da fikk jeg handlet meg to par sko, skal vise dere hva slags i neste innlegg.

Anbefaling:

Vi hadde planlagt at i dag skulle vi spise pizza og valgte derfor å velge et ordentlig pizzasted, vi gikk og spiste på da pinocchio. Vi fikk servert utrolig gode pizzaer, italiensk bunn. Det var strålende service og alle kelnerne gikk gledd i like klær noe som ikke er så vanlig her nede. Hygienen var god og toalettene var strøkne. Vil absolutt anbefale å reise og spise her dersom man ønsker pizza. De har andre ting på menyen som man kan velge også, men pizza og pasta er det de er kjent for.Navn:

E-post:

Blogg:

Kommentar:


hits