I dag tok jeg og Camilla en ordentlig gåtur. Vi hadde ikke tenkt på hvor vi skulle gå eller hvor langt, eneste planen var at vi skulle ta oss en ordentlig tur, og det ble det. Vi gikk ut døra 17.30 og kom akkurat tilbake. 

Vi endte opp med topptur, vi gikk bortover stien bortover mot Drammen og fant plutselig ut at vi skulle gå opp mot Solbergsfjellet. Det ble litt klatring, bratte bakker med både store steiner og snø. Asfalt, jord, grus... Vi fikk god variasjon og det var en skikkelig deilig ut, det er på sånne turer man virkelig kjenner at man lever. Dette var deilig! 

Da vi kom på toppen så hadde vi fantastisk utsikt, og jeg fikk lyst å ta et toppløst bilde bakfra utover utsikten som mange allerede har gjort før meg, for jeg syntes at hvis jeg noen gang skulle gjøre det, så måtte dette være det perfekte sted. Vi fikk tatt noen bilder, men plutselig så står det en eldre mann bak oss, jeg var sjapp med å få på meg klærne igjen og vi reiste videre så fort som fy! Haha, jeg var så flau... Men bilde ble det!Navn:

E-post:

Blogg:

Kommentar:


hits