I går hadde vi overraskelsesfest for Therese som ble 21 år i går. Det hun trodde var at de skulle komme på middag hos oss. Så det var selvfølgelig vanskelig å sørge for at hun hadde med drikke og hadde pyntet seg. Jeg spurte kvelden før "tenker du å være daff eller å pynte deg i morgen", heldigvis hadde hun tenkt å pynte seg så det gikk greit. Og planen var at vi kunne ta noen få drinker, så drikke hadde de også med. Vi klarte å overraske henne og jeg er veldig glad for at ingen glemte seg bort. Vi hadde det helt supert og jeg må si at det er vel av de beste vorsene vi har hatt noen sinne, veldig vellykket. 

Vi hadde laget 89 jellyshots, alle ble borte. Vel når jeg ryddet i dag fant jeg en som ikke var tatt, men det er imponerende, tyder på at de var gode. 

Det var en viktig kveld for meg, jeg hadde jobbet hardt med å få ting på plass når det gjelder å tenke på hvem man skal invitere, til pynt, ommøblering, gave, booke bord ute, taxi... Eneste tanken var at jeg ønsket den beste kvelden får min beste venninne, hun fortjener det beste og det følte jeg vi oppnådde. Hun er alltid der for meg når jeg trenger hun så det var veldig fint å kunne gi noe tilbake. Gratulerer så mye med gårsdagen, Therese, Jeg er veldig glad i deg!

Therese
25.03.2017 20:16
Tusen takk for den beste bursdagsgaven noen sinne!! 😍 Jeg er så utrolig takknemlig og veldig rørt!! Kjempe glad i deg! Du er den beste bestevenninnen i hele verden ❤❤


Navn:

E-post:

Blogg:

Kommentar:


hits