I går kveld ble jeg og samboeren sittende å snakke om stunder der hvor venner er i vansker og ikke har det helt greit. Tenkte på venner og på hvordan det er med oss selv. Og konkluderte med at mennesker er egoistiske og bryr seg egentlig ikke. Mange venner kan være støttende og gode lyttere når du trenger det, men bryr de seg egentlig om dine problemer? 

Og når jeg tenker på meg selv, så er det oppriktig noen få venner som jeg virkelig bryr meg om. Og hvis de har problemer så støtter jeg og er en god lytter, men jeg også oppriktig BRYR meg. Ja, det treffer meg virkelig når det gjelder gutteproblemer, familietrøbbel eller andre problemer rundt mine nærmeste, men med andre kan jeg støtte med gode ord og være en god lytter, men innerst inne så gagner det meg ikke. Jeg lytter, også går jeg videre. Nå høres jeg sikkert veldig fæl ut, men sånn er det nok med folk flest. Hvis jeg snur det om til at jeg hadde hatt et problem, så ser jeg for meg OG vet med noen at de hadde gjort det samme. Vi er venner, men de står meg ikke så nært at de virkelig bryr seg 100% om meg. Noen kunne sikkert vært å lyttet og sladret om det videre, mens andre kanskje er glad samtalen er over, men holder ting for seg selv og lever videre. Også er det de som får deg til å føle at de bryr seg veldig om deg, men som egentlig setter pris på at man deler ting med de, men selve problemet er de ikke så interessert i.

Si dere gjerne uenige eller andre meninger i kommentarfeltet, men gjerne begrunn det. For er det noen som virkelig stiller opp og som bryr seg så er det dine aller nærmeste OG da er det gjensidig!

Nå må ingen overtenke eller misforstå meg, jeg er veldig glad i alle mine venner. 24.03.2017 20:03
Den verste typen venner, er vel de vennene som later som dere er venner, men egentlig gir langt faen i deg. De smiler og prater når de møter deg, men hver helg vender de deg ryggen og later som du ikke eksisterer. Vet du hvor mye det sårer? At noen behandler deg som du ikke er verdt å legge merke til en gang?..


Navn:

E-post:

Blogg:

Kommentar:


hits